Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тайнствените камъни от Ика

Тайнствените камъни от Ика

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Камъните от Ика

Камъните от перуанския град Ика са един от най-парадоксалните феномени, които са свидетелство, че историческите факти за развитието на човечеството може и да не са съвсем точни.

През седемдесетте години на двадесети век в град Ика, който се намира в Перу, са били открити древни артефакти с необичаен вид.

Това били гранитни камъни, върху които имало гравирани изображения. Сцените, представени върху тези камъни, разкривали живота на неизвестна цивилизация.

Според някои специалисти това е своеобразна енциклопедия на далечното минало на човечеството, като не е ясно кога е създадена.

Сюжетите върху камъните от Ика противоречат на историческите сведения за развитието на древните индиански племена, а също така противоречат и на представата за човешката еволюция.

Те показват живота на хора, които са били на нивото на съвременната цивилизация, а в някои отношения дори са я задминавали.

Тайнствените камъни от Ика

Хората на изображенията не могат да бъдат отнесени към никоя позната раса. Не е ясно какви са били те и кога са живели, но тъй като са изобразени в компанията на динозаври, вероятно са обитавали планетата в много древни времена.

Върху някои от камъните са изобразени древни животни, измрели преди триста милиона години. Върху камъните има гравирани хора, които използват динозаври като домашни животни.

Някои от камъните представят летателни апарати с необичаен външен вид, както и карти на звездното небе. Освен това има изображения на древни хирургични операции и по-точно на трансплантации на сърце и мозък.

Досега са открити над шест хиляди камъка с изображения. Върху някои от камъните има изобразени хора, които летят върху странни самолети, а върху други – хора, които са яхнали летящ птеродактил.

Някои от камъните са намирани по време на археологически разкопки, като са били откривани на места на масови древни погребения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
510
47
38
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Johnnie
Johnnie
25.01.2014 00:31
Всичко е написано, само 2 неща са необходими, да четеш и да мислиш. По този повод Маите са написали че са минали 4 земи , а сега е петата - последна. Много е писано - библия, веди , евангелия и др. Човек живее, взависимост от енергиите, които колектира , градира или деградира, идва трансформацията и започва новия живот. Така са изчезнали и динозаврите, те са се трансформирали в хора, има и един древен артефакт показващ спиралата на развитието.
2
0
Барни
Барни
04.09.2014 22:52
Интересна статия.Чувал съм го и аз това,но чак сега ме подсетихте.
+ и на 2те от мен.
0
0
Снежана
Снежана
04.08.2013 18:06
може би това, което е унищожило динозаврите, е унищожило и существувалата тогава цивилизация- явно е било непреодолимо.
0
0
ss
ss
06.07.2013 00:33
Който и да ги е направил тези камъни е изобразил лемурийската раса съществувала на земята преди милиони години... цивилизация много по-развита от сегашната в момента и погинала от ла***та които са забъркали... от 19 век по цялата планета са откривани мистериозни скелети на хора високи над 6-7-12 метра, които в последствие изчезват или биват прибирани от военните... Един ден ще бъде разкрита истината за произхода на човечеството и древните раси, но има много време дотогава :)
1
0
Анонимен Човек
Анонимен Човек
01.12.2012 14:42
Според мен всичко това е самата истина за древните цивилизации
0
0